Recept Guru

Ricottás bruschetta zöldpestoval

A friss fűszernövényektől üde ricotta krém jól párosul a zöld pestoval.

Hozzávalók 4 személyre:
8 szelet rozskenyér, 25 dkg ricotta, 4 szál újhagyma apróra vágva, só és frissen őrölt bors, 4 evőkanál zöld pesto, 5 dkg frissen reszelt parmezán sajt, 1 k. citromlé

Elkészítése:
A sütőt előmelegítem 200 fokra, a kenyérszeleteket 5 perc alatt előpirítom. Közben összekeverem a krémhez a ricottát az apróra vágott újhagymával, sózom borsozom, hozzáadom a citromlevet.
A kenyereken eloszlatom a krémet és megszórom parmezánnal, majd 5 percig tovább sütöm. Tálaláskor mindegyik szelet tetejére teszek egy kis zöld pestot.

 

Tetszett ez a bejegyzés? Megköszönöm, ha megosztod. :)

A bejegyzés alatti cikkajánlót is érdemes megnézned, mert hasonló témákat találsz ott is.

Kövesd Recept Guru Facebook oldalamat, ahol még több érdekességet találsz, így biztosan nem maradsz majd le semmiről :) 

Instagram oldalamat pedig itt találod. 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!