A friss fűszernövényektől üde ricotta krém jól párosul a zöld pestoval.
Hozzávalók 4 személyre:
8 szelet rozskenyér, 25 dkg ricotta, 4 szál újhagyma apróra vágva, só és frissen őrölt bors, 4 evőkanál zöld pesto, 5 dkg frissen reszelt parmezán sajt, 1 k. citromlé
Elkészítése:
A sütőt előmelegítem 200 fokra, a kenyérszeleteket 5 perc alatt előpirítom. Közben összekeverem a krémhez a ricottát az apróra vágott újhagymával, sózom borsozom, hozzáadom a citromlevet.
A kenyereken eloszlatom a krémet és megszórom parmezánnal, majd 5 percig tovább sütöm. Tálaláskor mindegyik szelet tetejére teszek egy kis zöld pestot.
Tetszett ez a bejegyzés? Megköszönöm, ha megosztod. :)
A bejegyzés alatti cikkajánlót is érdemes megnézned, mert hasonló témákat találsz ott is.
Kövesd Recept Guru Facebook oldalamat, ahol még több érdekességet találsz, így biztosan nem maradsz majd le semmiről :)
Instagram oldalamat pedig itt találod.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: