Recept Guru

Norvég füstölt lazackatonák remoulade mártással

Korábban írt  palacsintakorongokkal ismét készítettem egy finomságot, ezúttal füstölt lazacos falatkákkal leptem meg a családot. Mondanom sem kell mindenki pillanatok alatt eltüntette, ezt úgy könyveltem el, hogy akkor jól sikerült. 🙂

Hozzávalók:
12 db kis palacsinta korong, 1 csomag kb. 100 g norvég füstölt lazac, 2 dl görög joghurt, vagy 4 dl joghurt, melyet kb. 3 óra alatt lecsepegtettem, 1ek. majonéz, 10 db apró csemegeuborka, 1 citrom (ízesítésre és díszítésnek), só, frissen őrölt bors

Elkészítése:
A krémhez az uborkát lereszelem, majd  belekeverem a joghurtba, egy evőkanál majonézt is teszek hozzá.Sózom és egy kis borsot is teszek rá, majd egy kevés citromlevet öntök hozzá. A korongokra adagolom a krémet, majd jöhetnek a lazacdarabkák. Végül citrommal és uborkakarikával díszítem.

 

Tetszett ez a bejegyzés? Megköszönöm, ha megosztod. :)

A bejegyzés alatti cikkajánlót is érdemes megnézned, mert hasonló témákat találsz ott is.

Kövesd Recept Guru Facebook oldalamat, ahol még több érdekességet találsz, így biztosan nem maradsz majd le semmiről :) 

Instagram oldalamat pedig itt találod. 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!