Mókás és egyben őrült ötletem támadt, a hétvégén horgászni mentünk, ilyenkor én vagyok az egyik élelmezésügyi felelős, vagyis a család többi nő tagjával összerakjuk mi is legyen a menü. Meg is beszéltük, hogy pácolt husit grillezünk ez igényli kb a legkevesebb előkészületet, hiszen csak bepácolom a husit, aztán másnap kisütjük, teszünk hozzá még ezt meg azt (például hagymát, paprikát, süthető sajtot – a gomolya nagyon finom, csak figyelj, gyorsan olvad)
Tekintve, hogy édesszájú vagyok mondtam, hogy jó de akkor mi legyen a desszert, másnak ez nem annyira központi kérdés, persze amikor prezentálom a finomságot, mindig percek alatt elfogy.
Hát most azt találtam ki, miért is ne lehetne a husi sütése után a még meleg faszén felett a csokit megolvasztani. Örült ötletnek tűnt, de gondoltam mi baj lehet belőle. Vittem hát magammal egy zománcozott kis bográcsot, mindenféle beolvasztásra eltett csokit, gyümölcsöket, aztán lesz ami lesz.
Imádom azt az arcot, amikor kétkedve néznek, csak nagyon óvatosan mosolyognak. Gondolják magukban, biztos megártott neki a nap, vagy valami egyéb, mert teljességgel kizárt, hogy ilyet ép elméjű ember csinálna. Na hát mindeközben szépen olvadt a kis csokim, ment minden, ahogy kell. A csokit le kell venni a szénről, amikor már jó, mert könnyen odakaphatja.
Tetszett ez a bejegyzés? Megköszönöm, ha megosztod. :)
A bejegyzés alatti cikkajánlót is érdemes megnézned, mert hasonló témákat találsz ott is.
Kövesd Recept Guru Facebook oldalamat, ahol még több érdekességet találsz, így biztosan nem maradsz majd le semmiről :)
Instagram oldalamat pedig itt találod.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: