Recept Guru

Őrülten jó szicíliai almatorta

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már többször jártam úgy ajándékvásárlásnál, hogy olyan jól sikerült választani, hogy úgy döntöttem megtartom magamnak, ajándéknak meg veszek valami mást. Esetleg veszek magamnak is még egyet az adott dologból. Így volt ez annál a szakácskönyvél is, amiből ez a finom almatorta recept való. Pontosabban az átdolgozott verziója,… Tovább »

Diós- kajszis ricottagolyó – Szuper nyári desszert

Igazi túrógombóc rajongó vagyok, számtalan sós és édes változatot készítettem már, a mini túrógombócok, piros bogyós krémlevessel, baracklekvárral, na és persze egészségesen is. A ricotta az olasz konyha egyik alapvető alapanyaga, a sajtgyártás mellékterméke. A ricotta alapja ugyanis a sajt készítése során felmelegített tejből visszamaradt savó, amelyet újra felhevítenek, amit ebből leszűrnek, az maga a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!